Дуже популярний у всьому світі французький десерт макаруни (макаронс) – це дуже красиві, ніжні, ароматні і неймовірно смачні мигдальні печеньки, які з’єднані попарно апетитною начинкою. Це досить дороге лакомство, яке не завжди можна собі дозволити, але спробувати цей кондитерський шедевр варто обов’язково. Ну і до всього у нас є для вас невеликий подарунок – рецепт, за яким ви зможете приготувати макаруни в домашніх умовах самостійно. І хоч це не зовсім просте завдання, що вимагає знань особливостей створення цих ласощів, але саме для цього і існує цей рецепт.
ІНГРЕДІЄНТИ
- Вершки 20 %4 ст.л
- Вершкове масло130 г.
- Екстракт ванілі1 1/2 ч.л
- Цукор1/4 скл.
- Сіль1 щіп.
- Борошно мигдальне1 скл.
- Цукрова пудра3 1/2 скл.
- Яйце3 шт.